johannes-rudjord-volden

Sist endret 8. nov. 2021 14:20 av annario@uio.no
Sist endret 24. jan. 2022 10:44 av annario@uio.no
Sist endret 24. jan. 2022 10:42 av annario@uio.no
Sist endret 30. sep. 2021 13:22 av annario@uio.no
Sist endret 24. jan. 2022 10:50 av annario@uio.no
Sist endret 13. okt. 2021 10:25 av annario@uio.no
Sist endret 13. okt. 2021 10:27 av annario@uio.no
Sist endret 30. sep. 2021 13:31 av annario@uio.no
Sist endret 8. nov. 2021 13:40 av annario@uio.no
Sist endret 13. okt. 2021 10:22 av annario@uio.no
Sist endret 26. jan. 2022 14:41 av annario@uio.no

To reach our climate goals, we need more sustainable protein sources. What if we replaced meat with insects?

(This is the third instalment in a series on alternative proteins. Read the introductory article here.)

Sist endret 26. jan. 2022 14:21 av annario@uio.no

Proponents of alternative proteins have predicted that, in a few decades, most ‘meat’ won’t come from animal sources. Can plants, insects, and lab-grown meat replace conventional animal protein in our diets?

Sist endret 26. jan. 2022 14:20 av annario@uio.no

Increasingly meat-like substitute products blur the lines between animals and plants in consumers' diets. Will meat be made of plants in the future?

(This is the second installment in a series on alternative proteins. Read the introductory article here.)

Sist endret 9. nov. 2021 10:46 av annario@uio.no
Sist endret 4. okt. 2021 09:52 av annario@uio.no
illustrasjon

Matlære

En blogg om mat, miljø, etikk og politikk. Her legger vi ut våre egne og andres tanker og tekster om hvordan mat lages, distribueres, selges og konsumeres.

Også prøver vi å forstå hvorfor det er så vanskelig å spise riktig i dagens samfunn.