English version of this page

Aktuelt innen forskning

Aktuelle saker

• Picture of waterfall, two people in yellow raincoats Welcome to the EES Project DeepEn! 13. sep. 2021 15:17

DeepEn is a new international EES funded collaboration between three institutions in the Czech Republic and the Arne Næss Program at SUM.

• Bilde av Mari Hasle Einang SUM masterstudent i klimautvalget 30. aug. 2021 14:33

Mari Hasle Einang, masterstudent ved Senter for Utvikling og Miljø, er nytt medlem i klimautvalget.

• Bilde av 5 gamle fjellhytter Hva skjer med kulturminner når naturen skal gjenvinnes? 20. aug. 2021 11:08

2021 markerer starten på FN’s tiår for restaurering av økosystemer. Naturen skal få vende tilbake i områder preget av menneskelig inngripen. Problemet er at menneskelig aktivitet også har etterlatt verdifulle kulturelle spor, og at kulturlandskap også kan romme verdifulle økosystemer. Nå skal en tverrfaglig forskergruppe studere hvordan både natur og kulturavtrykk kan bevares og restaureres i samme landskap.

• Bildet kan inneholde: jeans, smil, sko, fritid, stol. Welcome to the new master's students! 19. aug. 2021 14:32

This year we are finally welcoming all the students back to the lecture rooms

21. sep. 2021 10:00 - 12:00 , SUM, Sandakerveien 130 Legg til i kalender

Welcome to a workshop with three Czech environmentalists

23. sep. 2021 13:00 - 24. sep. 2021 13:00 , Online Legg til i kalender

This interdisciplinary workshop invites energy system modellers with curiosity about inclusion of social aspects and social scientists open to explore links between their work on energy issues and energy system modelling to explore new ways to model energy systems.