English version of this page

Aktuelt innen forskning

Aktuelle saker

• logo Call for applications: Master's stipends on the politics of pandemics 2. nov. 2021 14:25

Are you a University of Oslo masters student interested in the politics of pandemics?

• Picture of waterfall, two people in yellow raincoats Welcome to the EES Project DeepEn! 13. sep. 2021 15:17

DeepEn is a new international EES funded collaboration between three institutions in the Czech Republic and the Arne Næss Program at SUM.

• Bilde av Mari Hasle Einang SUM masterstudent i klimautvalget 30. aug. 2021 14:33

Mari Hasle Einang, masterstudent ved Senter for Utvikling og Miljø, er nytt medlem i klimautvalget.

• Bilde av 5 gamle fjellhytter Hva skjer med kulturminner når naturen skal gjenvinnes? 20. aug. 2021 11:08

2021 markerer starten på FN’s tiår for restaurering av økosystemer. Naturen skal få vende tilbake i områder preget av menneskelig inngripen. Problemet er at menneskelig aktivitet også har etterlatt verdifulle kulturelle spor, og at kulturlandskap også kan romme verdifulle økosystemer. Nå skal en tverrfaglig forskergruppe studere hvordan både natur og kulturavtrykk kan bevares og restaureres i samme landskap.

8. des. 2021 14:00 - 15:15 , SUM, Sandakerveien 130 Legg til i kalender

Models as viral assemblages? In this seminar, Marit Tolo Østebo will look at policy models and how they come into being.

16. des. 2021 14:00 - 16:00 , SUM, Sandakerveien 130 Legg til i kalender

How do low-carbon transitions create inequality and how can we make them more socially inclusive? Join us in the 2021 Hal Wilhite Memorial Lecture with Benjamin Sovacool.