English version of this page

Blogg - Side 4

Publisert 18. sep. 2018 08:52

Vet du hvor mye arbeid som ligger bak en kopp kaffe?

Vi har mistet evnen til å godta at kjøtt alltid kommer fra et levende dyr som er blitt drept, skriver Karen Lykke Syse. Illustrasjonen er fra 1955-utgaven av Gyldendals store kokebok.
Publisert 11. sep. 2018 15:05

Vi har mistet evnen til å godta at kjøtt alltid kommer fra et levende dyr som har blitt drept.

Kjøtmarknad i Vietnam
Publisert 20. aug. 2018 11:57

Vietnamesisk matkultur er kjend for sin bruk av urter og grønsaker. Så kvifor aukar kjøtforbruket i Vietnam i eit forbløffande tempo?

Open book
Publisert 9. apr. 2018 11:42

Vi tok en prat med postdoktor Kristian Bjørkdahl om det han kaller vår tids viktigste filosof; Richard Rorty.

Eggs
Publisert 27. mars 2018 09:00

Den gule høytiden står for døren. Hvorfor ikke gripe anledningen til å utøve forbrukermakt med plomme og hvite?