SUM-forskere i media - Side 5

Bilde av Hege Westskog
Publisert 15. juni 2021 10:47

Fjell og Vidde: Oppholdet på en DNT-hytte er en verdifull arena for overføring av kunnskap om regler og normer. Dette må overleve pandemien, sier Hege Westskog.

Foto av Karen Lykke Syse
Publisert 8. juni 2021 10:39

Dagbladet: Dagbladets Heir Ramnefjell har hørt Karen Lykke Syse på Verdibørsen og forteller her om hva hun fant i historien om hvordan vi har behandlet grisen og hvordan vårt eget forhold til grisene er blitt totalt forandret.

Bilde av Professor Benedicte Bull
Publisert 31. mai 2021 10:36

NRK: De siste åtte månedene før mellomvalget skal 88 politikere og politiske kandidater ha blitt drept i Mexico. Det handler om å true folk til stillhet. Det er ikke uvanlig at noen som sier de skal ta opp kampen for med kartellene blir drept for å sette et eksempel, sier Benedicte Bull.

Bilde av Katerini Storeng
Publisert 28. mai 2021 15:22

Morgenbladet: – Nå har Verdens helseorganisasjon bedt rike land om å dele vaksiner umiddelbart for å avverge katastrofe de neste månedene. Jeg etterlyser større åpenhet omkring hva som er til hinder for at vi deler doser allerede nå, sier Katerini Storeng.

Bildet kan inneholde: person, ansikt, nese, kinn, hud.
Publisert 11. mai 2021 11:23

Dagsavisen: Landet har igjen vist seg som et samfunn med lav tillit til myndighetene, og der sosialt opprør blir håndtert som terrorisme. Det har lange røtter i Colombia, men det burde vært historie, skriver Benedicte Bull.