SUM flytter! Velkommen til innflytningsfest i våre nye lokaler

Vi har pakket ned bokstablene og flyttet til Nydalen. Vi gleder oss til å samle venner, studenter og samarbeidspartnere til innflytningsfest!

Nydalen

Vi har flyttet til Nydalen, og det skal feires! Illustrasjon: Canva

Festseminar med Thomas Hylland Eriksen

Vi har invitert SUMs venn Thomas Hylland Eriksen til å holde et kort foredrag når vi feirer våre nye lokaler.

SUM ønsker å svare på utfordringen nye studenter kommer med til oss: De ønsker å forstå komplekse sammenhenger, og søker kunnskap for å kunne endre og gjøre verden til et bedre sted.

I boken «Overheating» presenterer Hylland Eriksen en banebrytende måte å se vår tids globale krise på. Når vi nå inviterer til innflytningsfest, er det derfor med Thomas Hylland-Eriksen som æresgjest.

Velkommen til universitets venner, nåværende og tidligere studenter og gode samarbeidspartnere!

Forelesningen holdes på engelsk.

15:00 Velkommen

• Sidsel Roalkvam, SUMs direktør
  • Svein Stølen, rektor ved UiO
  • Lecture: We are overheating
    Thomas Hylland-Eriksen, professor ved Sosialantrolpologisk institutt, UiO.
    "From the skyscrapes of Manhattan to the deserts of Mongolia, from the Antarctica to the Amazon jungle you can feel the footprint of humanity. There is no escape, we are everywhere."

16:00 Lett servering

• Presentasjon av kunsten i de nye lokalene
    Ulla Uberg, Kurator, Universitetet i Oslos kunstsamling
  • Minikonsert med Ohnesorg

Innflytningsfesten er åpen for alle, men vennligst meld deg på. Merk at det er begrenset med plasser.

NydalenSUM i Nydalen

Vår nye adresse er Sandakerveien 130.

Se veibeskrivelse.

Vi markerer vår nye tilværelse i Nydalen med en rekke arrangementer utover høsten, følg med!

Publisert 18. juni 2019 16:38 - Sist endret 18. juni 2019 16:38