English version of this page

SUM lanserer en rekke nye emner

I 2020 tilbyr SUM flere valgfrie emner enn noen gang. Seks av disse er intensive 5-poengsemner.

Bildet kan inneholde: begivenhet, jobb, trening, rom, læring.

Foto: Colourbox

Det blir en rekke endringer av SUMs masterprogram i år, og til neste år lanseres hele programmet i ny drakt.

Undervisningsleder Kristian Bjørkdahl

- Tanken er at disse kursene både skal gi forskerne på huset muligheten til å tilby svært forskningsnær undervisning, samtidig som det gir nåværende og tidligere studenter muligheten til å oppdatere seg på forskningsfronten, sier undervisningsleder Kristian Bjørkdahl.

Åpent for alle

Alle kursene er gratis og åpne for alle, så lenge man har en bachelorgrad og har betalt semesteravgift. Et mål er også å nå ut til de som ikke er studenter, for eksempel folk fra næringslivet og organisasjonslivet, fra politikken og forvaltningen.

- Vi kommer blant annet til å tilby kurs om SDGene, om rettferdig energiomstilling, om Latin-Amerika og ressurspolitikk, og mye mer. Dette er temaer som vi tror vil være interessante også for mange i arbeidslivet, sier Bjørkdahl.

Flere av 5-poengskursene tilbys som ekstra intensive ukeslange kurs med påfølgende eksamen, et format SUM har lang erfaring med fra sin forskerskole.

Studenter som ikke er tilknyttet SUM kan melde seg opp til fagene her.

Mer informasjon finner du på de enkelte emnenes hjemmesider:

Publisert 20. nov. 2019 09:35 - Sist endret 20. nov. 2019 10:01