Boklansering: Tandooristan - fortellinger fra et overopphetet land

Image may contain: Product, Smile, Sleeve, Street fashion, One-piece garment.

Bilde: privat

 

Asianettverket inviterer til boklansering med Torunn Arntsen Sajjad og hennes nye bok “Tandooristan - fortellinger fra et overopphetet land”, om hennes egne erfaringer fra Pakistan gjennom 36 år. 
 
Arntsen Sajjad sier selv om boken at “Tandooristan” er en referanse til et varmt og imøtekommende folk, men ikke minst at Pakistan er et land som er i ferd med å bli overopphetet; klimaet blir betydelig varmere, moderne kultur står i sterk kontrast til tradisjon, terror utgjør et omfattende samfunnsproblem og det å være kvinne kan oppleves som en heftig kamp om tilværelsen. 
 
Tandooristan gis ut på Frekk Forlag i november og tar opp temaer som ekteskap og flerkoneri, helse og svart magi, søppel og klimaet, kaste- og klasserangeringen og det hjertevarme samfunnet. Boken tar oss med på en reise til et land i endring og utvikling og anbefales til alle med interesse for andre samfunn og kulturer. 

Thomas Hylland Eriksen og Attia Rizvi vil si noen ord om boken. 

Dette arrangementet har begrenset kapasitet for publikum. For påmelding: ta kontakt med Helene Ramnæs, helene.ramnas@sum.uio.no 


Image may contain: Person, Nose, Smile, Lip, Chin.
 
Torunn Arntsen Sajjad har bakgrunn som forsker fra Universitetet i Oslo, Oslo universitetssykehus og OsloMet – Storbyuniversitetet, og har i tre tiår forsket på møter mellom innvandrerbefolkningen og offentlige tjenesteytere. 
 
 
 
 
 
Thomas Hylland Eriksen er professor ved Sosialantropologisk institutt, Universitetet i Oslo. Han har i en årrekke arbeidet med identitetspolitikk, etnisitet, nasjonalisme og globalisering fra et komparativt perspektiv.
 
 

 

Organizer

Asianettverket
Tags: boklansering, Pakistan, asianettverket
Published Oct. 27, 2021 1:17 PM - Last modified Nov. 19, 2021 10:04 AM