Boklansering: Changing Meat Cultures

Hvordan produseres kjøtt i dag og hvordan har våre forbruksvaner endret seg? Ny bok forteller en rekke historier om de dramatiske endringene i kjøttforbruket.

book cover

Asianettverket og Senter for utvikling og miljø (SUM) inviterer til boklansering av "Changing Meat Cultures Food Practices, Global Capitalism, and the Consumption of Animals".

Boka er redigert av Karen Lykke Syse og Arve Hansen og forklarer endrede kjøttkulturer gjennom studier av både hverdagsmatpraksis og den politiske økonomien i industrialisert dyrehold.

Hvordan produseres kjøtt i dag, og hvor? Hvordan konsumerer vi kjøtt, og hvordan har våre forbruksvaner endret seg? Hvorfor har disse endringene skjedd, og hva er de sosiale og kulturelle konsekvensene av disse endringene? Boken tar leseren med på en geografisk, etnografisk og historisk reise til landlige og urbane områder, arenaer over hele verden, blant annet flere asietiske land og forteller en rekke historier om de dramatiske endringene i kjøttforbruket.

Påmelding 

Frist for påmelding er mandag 25. april kl 10.


Program

 

Annechen Bahr Bugge (SIFO, OsloMet)

 

 

Image may contain: Glasses, Forehead, Glasses, Nose, Face.

 

Harald Bøckman (SUM)

 
 
    • Enkel servering
     
    Tags: boklansering, Asia, asianettverket, meat
    Published Apr. 8, 2022 10:34 AM - Last modified Apr. 22, 2022 1:54 PM