Ressurser og nettsider

Her er noen asiarelaterte nettsider og ressurser.

ANSA – Association of Norwegian Students Abroad har samlet ressurser for studenter som skal bo og leve i Kina.

The Japan Norway Society (Vennskapsforeningen Norge-Japan) har flere interessante kommende arrangementer, og ønsker alltid nye medlemmer velkommen.

South Asian Studies Association of Australia utgir South Asia: Journal of South Asian Studies.

Den norske Burmakomité sin hjemmeside poster nyheter om Burma/ Myanmar.

Indien.dk: nettside som setter det moderne India på dagsorden.

Democratic Voice of Burma (DVB) har et nyhetsbrev man kan abonnere på.

Første utgave av NIAS (Nordic Institute of Asian Studies) sin nettbaserte journal ”Asia In Focus: A Nordic journal on Asia by early career researchers” er tilgjengelig på Asia In Focus sine nettsider.

The Asan Forum er en nettbasert journal for Asia- og Stillehavsområdet.

Fokus India: politikk, samfunn, religion er en blogg med nyhetsoppdateringer, analyser av dagsaktuelle politiske og økonomiske problemstillinger, bokanmeldelser, og mer. Bloggen drives av forskere med tilknytning til Nordisk Forum for Sør-Asia.

The Heart Truths, Roy Ngerng Yi Lings 鄞义林 blogg om den sosiale, politiske og økonomiske situasjonen i Singapore.

Publisert 8. mai 2015 14:43 - Sist endret 29. juni 2017 11:17