Sommermøte i Asianettverket / Summer Meeting of the Network for Asian Studies

Asianettverket inviterer alle til sitt åpne sommermøte onsdag 3. juni, kl. 13:15. Vi overrekker prisen for beste masteroppgave 2014/ 2015, Harald Bøckman vil kåsere om et liv i Kinastudier, vi presenterer programmet vårt for høsten, og det blir servert forfriskninger!

Møtet avholdes på Senter for utvikling og miljø (SUM), Sognsveien 68, rett ved Ullevål stadion i Oslo. Mer informasjon følger på vår hjemmeside og i kommende nyhetsbrev.

English: The Network for Asian Studies has the pleasure of inviting you to our open summer meeting on June 3rd, at 1:15 PM. At the meeting we present the award for best MA-thesis for 2014/2015; Harald Bøckman will give an informal lecture on a lifetime in Chinese studies; we present our autumn programme for 2015; and we serve refreshments!

The meeting will be held at Senter for utvikling og miljø (SUM), Sognsveien 68, right next to Ullevål stadion in Oslo. More information will be available at a later date here on our website, and in upcoming newsletters.

The lecture by Harald Bøckman will be in English.

Emneord: Asia, asianettverket, sommermøte, Harald Bøckman, kinastudier, Kina
Publisert 26. sep. 2015 22:44 - Sist endret 26. sep. 2015 22:45