Asianettverkets mastergradskurs 2015

Skriver du masteroppgave om et asiarelatert tema? Kunne du tenke deg å møte andre i samme båt, og å få tilbakemelding på oppgaven og tilnærmingen din? Asianettverket avholder vårt årlige mastergradskurs i desember, og alle som skriver om et asiarelatert tema kan delta.

Kurset består av to deler: først vil kurslederne holde et uformelt, inspirerende foredrag basert på personlig erfaring om det å gjøre feltarbeid i Asia. Deretter presenterer studentene temaene de jobber med. Alle studentene får kommentarer på prosjektet sitt fra folk med regional kompetanse.

Kurset er gratis, åpent for studenter fra hele landet, og det er mulig å søke om reisestøtte hvis du kommer langveis fra. Uansett hvor du er i stadiet med å skrive, er du velkommen til å delta.

Påmeldingsfrist: 24. november, ved å sende en e-post til Linn A. Christiansen. Alle deltakere må sende inn et projektsammendrag på ca. 2 sider før kurset.

Tider:

Lørdag 12. desember: kl. 11:30-17:30 (med lunsjpause kl. 13:00, og pizza + etter kl. 17:30)

Søndag 13. desember: kl. 09:30-14:00 (med lunsjpause kl. 14:00)

Kursledere:

Ivo Spira, Institutt for kulturstudier og orientalske språk (IKOS), Universitetet i Oslo

Jostein Jakobsen, Senter for utvikling og miljø (SUM), Universitetet i Oslo

Kenneth Bo Nielsen, Asianettverket

Linn A. Christiansen, Asianettverket

Asianettverket
Emneord: Asia, kurs, asiaforskning, asianettverket, mastergradsoppgave
Publisert 16. sep. 2015 15:33 - Sist endret 26. nov. 2015 11:41