Kristin Dypedokk - Senter for utvikling og miljøblog-listingtag:www.sum.uio.no,2015-10-01:/forskning/blogg/matlaere/kristin-dypedokkwww.sum.uio.no2019-02-27T14:29:09.179Ztag:www.sum.uio.no,2017-04-20:/forskning/blogg/matlaere/kristin-dypedokk/berekraftig-lam.htmlKjøtt til fest og vegetar på hverdager
Flere nordmenn sier de er villige til å spise mindre kjøtt, men kjøttforbruket øker stadig.
2017-04-20T11:25:18.692Z2019-07-04T12:54:53.667ZKristin Dypedokk//www.sum.uio.no/forskning/blogg/matlaere/kristin-dypedokk/animal-countryside-farm-47078.jpg//www.sum.uio.no/forskning/blogg/matlaere/kristin-dypedokk/animal-countryside-farm-47078.jpg?vrtx=thumbnailtag:www.sum.uio.no,2016-10-13:/forskning/blogg/matlaere/kristin-dypedokk/brod.htmlBrød til glede og besvær - overlevelse, håndverk og revolusjon1
Det er ikke uten grunn at mang en stor revolusjon har startet med brød. Men er brød fortsatt viktig i dag? Er korntilgangen trygg? Og er egentlig brød sunt?