Karen Victoria Lykke Syse

Publisert 3. feb. 2016 13:09

Hva er gode ingredienser til et sunt og næringsrikt kosthold: Grønnsaker, frukt, korn, fisk og kjøtt... eller sukker med tilsatt A-vitamin?

Publisert 4. mai 2015 08:57

Hva tenker du på når jeg sier Tonga?

Publisert 22. des. 2014 11:33

Matlære readers - have you all seen and read the latest issue of Tvergastein?

Publisert 19. nov. 2013 09:36

SUMs forskningsleder Desmond McNeill kom  nylig hjem fra Indonesia med nye eksotiske fortellinger for en nordboer som ikke er like bereist som ham. Vi snakket om hvordan det gikk med matforskningen på SUM og nye trender innen spising og drikking da han spurte om jeg hadde hørt om Civet-coffee?

Publisert 30. mai 2013 14:41

For 20 år siden var scampi en sjelden luksus man sjelden tok seg råd til i norske hjem. Scampi (eller kongereker, kjempereker, tigerreker ….) var forbundet med noe eksotisk og asiatisk; noe man fikk på kinarestaurant og sydentur. Så skjedde det noe. Plutselig duftet det syden av engangsgrillene i byens parker.

Publisert 3. apr. 2013 14:51
Publisert 2. apr. 2013 10:41
Publisert 21. mars 2013 10:05