Om Verdensseminaret

Verdensseminaret er en seminarrekke i regi av Senter for utvikling og miljø (SUM) ved Universitetet i Oslo, i samarbeid med Studentenes og Akademikernes Internasjonale Hjelpefond (SAIH Blindern)

Verdensseminaret har til formål å fremme interessen for internasjonale utviklingsspørsmål relatert til land i Sør og Nord og forholdet mellom disse. Verdensseminaret er en tverrfaglig seminarrekke basert på enkeltstående seminarer. Alle er velkommen til å følge seminarserien - studenter og lærere, så vel som interesserte utenfor universitetet.

Koordineringen og gjennomføringen av Verdensseminaret er ivaretatt av studenter ved UiO.

Tid og sted

Verdensseminaret holdes tirsdager 17:15 - 18:45 ved Universitetet i Oslo, Eilert Sundts hus, SV-bygget, Moltke Moes vei 31, Blindern (kart over Blindern)

E-postliste

Registrer deg på vår "Verdensseminarliste" dersom du ønsker å motta oppdateringer fra Verdensseminaret.

Alle oppfordres til å følge SAIH Blindern sin Facebook-side for Verdensseminaret. På denne måten blir det lettere for dere å følge med på hva som skjer. Vi vil forsøke å bruke denne siden aktivt og håper også at alle dere der ute kan være med og bidra, med innhold som videosnutter, nyhetssaker, bilder og ikke minst debatt!

Publisert 2. juli 2009 10:30 - Sist endret 25. okt. 2017 13:25