SUMs feiring av Desmond McNeill

Desmond McNeill fyller 70 år og skal gå av med pensjon i 2018. I den anledning inviterer SUM Desmonds studenter, kolleger, beundrere og venner for å feire hans fantastiske karriere med seminar og fest, 25. januar 2018.

Seminaret er nå fullt, men det er fortsatt ekstra hjerte- og husrom på festen. Meld deg på her .

Program

13.30-14.00: Mingling i Vestibylen, Georg Sverdrups hus. Kaffe og te serveres ved garderoben (en trapp ned fra Vestibylen).

14:00-16.15: Festseminaret "Science, Politics and Policy in Sustainable Development"

• Will the liberal international economic order (LEO) survive Trump?
    Robert Wade, The London School of Economics and Political Science
  • In and Out of Sync: Desmond, Capital and Time
    Helge Jordheim, IKOS, UiO
  • Documents: Treasure hunting in the aid archives
    Hilde Reinertsen, TIK, UiO
  • Seeds: Political economic botany
    Ola T. Westengen, NMBU

Sted: Georg Sverdrups hus, Auditorium 2

20.00: Fest  Ingensteds med servering av velkomstdrikk (salg av ytterligere drikke), musikk og dans.

Sted: Ingensteds, Brenneriveien 9, 0182 Oslo

English: Desmond is retiring in 2018 and we will celebrate his outstanding academic carrier on January 25th, 2018 with a seminar and a party.

Publisert 5. jan. 2018 15:56 - Sist endret 18. jan. 2018 15:19