Kampen om høna og egget

Hvorfor ender det ene på tallerkenen og det andre ikke? Her vil du få en smak på hva høna har å by på!

Foto: Colourbox

Hvem bestemmer hva vi får kjøpt og hva som ender på tallerkenen vår? Hva er tanken bak mathaller og bondens marked - og er økologisk bare hipstermat?

Vi inviterer til samtale og høne på Kampen bistro for å forsøke å komme nærmere en forståelse av hva vi skal spise i fremtiden og hvem som må gjøre hva og hvordan.

Arrangementet er gratis og åpent for alle, men krever påmelding.

Program

Fra kl. 18:00 serverer kokkene på Kampen bistro en smak av høne til alle oppmøtte. Kokk Kristian Tinnen vil presentere rettene og dele noen av sine høne-triks med oss! Baren er åpen og det vil være mulig å kjøpe drikke som går godt til høne.

På scenen denne kvelden er bl.a. forskere fra FUTUREFOOD og flere sterke stemmer i mat-bevegelsen:

Runar Sørli
Bonde, Sørli gård
Unni Kjærnes
Forsker, SIFO
Jesper Pagh
Dansk Arkitektforening
Knut Lutnæs
Miljøsjef, Coop
Ann Wang
Kokebokforfatter og matstylist

Kristian Bjørkdahl (ordstyrer)
Forsker, Uni Research

 

Publisert 9. feb. 2017 12:57 - Sist endret 10. feb. 2017 16:17